Binnenkijken: Inspiratie woningen en bedrijven (2024)

Eén foto zegt vaak meer dan duizend woorden. In deze rubriek nemen we een kijkje in de meest exclusieve en ongewone interieurs van woningen, kantoorgebouwen, hotels en andere gebouwen vanover de hele wereld.

Rubrieken

Rijwoningen Appartementen Herenhuis Loft

Van dakappartementen tot penthouse Binnenkijken

Appartement inrichten,Penthouse,Modern interieur

Van twee dakappartementen een stijlvolle penthouse maken met optimaal comfort en maximale lichtinval. Ontdek hier hoe de interieurarchitecten van Degraer erin slaagden met alle wensen rekening te houden. Het resultaat is een modern ingerichte penthouse op een unieke locatie in hartje Brugge.

Lees artikel

Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Binnenkijken

Wit interieur,Hedendaagse interieur

De opdracht voor de interieurarchitecten van Degraer was eenvoudig: tover het gelijkvloers van deze villa om tot een comfortabele plek waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van het uitzicht. Extra detail: woon- en werkgedeelte gescheiden houden op een subtiele manier.

Lees artikel

Strak landelijk interieur met kleuraccenten Binnenkijken

Landelijke keukens,Hedendaagse interieur,Landelijk interieur,Modern interieur

Emily et Nous nam de interieurrenovatie van deze hedendaagse woning op zich. Een strak, landelijk interieur werd daarbij gecombineerd met modern meubilair en frisse kleuraccenten. Kijk snel binnen in deze inspirerende fotospecial.

Lees artikel

Landelijke villa inrichting Binnenkijken

Landelijk interieur

Voor de inrichting voor deze landelijke nieuwbouw villa koos men voor nieuwe materialen zodat een strak landelijk interieur gecreëerd kon worden. Het exterieur werd bekleed met recuperatiematerialen voor een authentieke look.

Lees artikel

Landelijke woning met strak interieur Binnenkijken

Landelijk interieur,Wit interieur

Kijk binnen in deze landelijke woning voor de ultieme inspiratie voor een strak en tijdloos interieur. Wit en zwart vormen de basiskleuren in combinatie met houtaccenten. Samen met de rode details oogt het geheel strak met een eigentijds kantje.

Lees artikel

Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Binnenkijken

Appartement,Appartement inrichten,Wit interieur

Emily et Nous kreeg de opdracht om dit appartement op de zeedijk van Knokke te renoveren. De opdracht: Een gezellige stek creëren met een luchtig en sfeervol interieur. Door een wit interieur in combinatie met hout en sfeervolle kleuraccenten werd het doel bereikt.

Lees artikel

Renovatie bungalow met tijdloze look Binnenkijken

Bungalow,Klassiek interieur

Het doel van de renovatie van deze bungalow was om een interieur met een tijdloze look te ontwerpen. Dankzij enkele slimme ingrepen was het niet nodig om grote afbraakwerken uit te voeren om een groot ruimtegevoel te creëren in het interieur. Kijk mee naar het resultaat van deze renovatie.

Lees artikel

Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Binnenkijken

Eetkamer,keukenrenovatie

Bij de renovatie van de keuken en eetkamer van deze woning staat de link tussen beide kamers centraal. Ontdek hier hoe interieurarchitect Ken Creemers de opfrissing van de keuken en eetkamer tot een mooi geheel maakte.

Lees artikel

20 inspirerende landelijke keukens - fotospecial Binnenkijken

Landelijke keukens

Landelijke keukens vind je in allerlei maten, vormen en afwerkingen. Dat een landelijke stijl niet eentonig hoeft te zijn, bewijst de volgende fotospecial. Moderne, stoere, en glamoureuze elementen geven een twist aan de klassieke landelijke keuken. Duik in deze special voor een boost aan inspiratie.

Lees artikel

Landelijke loft in Waregem Binnenkijken

Landelijk interieur,Loft,Klassiek interieur

Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk.

Lees artikel

Inrichten moderne nieuwbouw villa - Moeskroen Binnenkijken

Moderne villa

Degraer Interieurarchitecten verzorgde de inrichting van zowel het interieur als het exterieur van deze moderne nieuwbouwvilla. Door moderne elementen te combineren met natuurlijke materialen wordt er een warm interieur gecreëerd.

Lees artikel

Totaalrenovatie oude villa - Oud-Heverlee Binnenkijken

Moderne villa

Een bestaande villa werd stijlvol gerenoveerd. Authentieke materialen, zoals vloeren worden hergebruikt en aangevuld met hedendaagse elementen.

Lees artikel

Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor - Ledegem Binnenkijken

Kantoorinrichting

Een oude schuur werd verbouwd tot een open en moderne kantoorruimte. De bakstenen muur in combinatie met de strakke meubels en betonnen vloer zorgt voor een aangenaam loftgevoel.

Lees artikel

Gerenoveerde retro villa te Houthalen Binnenkijken

Moderne villa,retro meubels

Een ouderwetse villa werd onder handen genomen door de ontwerpers van Montagna Lunga. Het resultaat is een frisse, strakke woning met retro interieur. Kijk zeker eens binnen.

Lees artikel

Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Binnenkijken

Zolder verbouwen,Zolder inrichten,Minimalistisch interieur

In Bellegem heeft design studio Five AM uit Kortrijk deze zolder gerenoveerd tot een moderne slaapkamer met badkamer en wc. De badkamer staat centraal in de ruimte en bevindt zich in een witte vrijstaande box.

Lees artikel

Gerenoveerd herenhuis te Brugge Binnenkijken

Landelijk interieur,Herenhuis,Klassiek interieur

Deze herenwoning werd gerenoveerd met respect voor de aanwezige oude charme. De volledige renovatie werd van A tot Z gerealiseerd door "Emily et Nous".

Lees artikel

Moderne staalbouw met een industrieel interieur Binnenkijken

Moderne villa,Staalbouw woningen,Design interieur,Industrieel interieur

De eigenaar van deze moderne staalbouw woning koos resoluut voor de industriële look. Het constructieve gedeelte werd dan ook zoveel mogelijk geïntegreerd in het interieur. Opvallende kleuren combinaties geven de woning een warme toets.

Lees artikel

Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Binnenkijken

Loft,Herbestemming,Moderne woningen

Deze oude kerk in Utrecht werd herbestemd naar een een hedendaagse woning met loftalures. De prachtige sacrale elementen en oude gewelven gaan harmonieus samen met het tijdloos woonvolume.

Lees artikel

Funky appartement met hip behang Binnenkijken

Behang,Behangpapier,Appartement

Dit hippe design appartement werd ingericht door het hippe ontwerpbureau Montagna Lunga. Het interieur zit boordevol leuke eyecatchers en is aangekleed met funky behang. De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer werd onder handen gepakt.

Lees artikel

Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Binnenkijken

Design interieur,Herenhuis

Kove interieurarchitecten kreeg de opdracht om enkele kleine ruimtes aan te pakken en de master bathroom vorm te geven in deze imposante herenwoning. Er werd gewerkt met exquise materialen en respect voor het oorspronkelijk karakter van de woning.

Lees artikel

Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Binnenkijken

Kantoorinrichting

Bij de renovatie van dit bank- en verzekeringskantoor werd gekozen voor een strakke, minimalistische inrichting. Het kantoor kreeg een open gevoel waar functionaliteit van de kantoorruimte centraal staat.

Lees artikel

Kantoorinrichting Consultancy Bureau Binnenkijken

Kantoorinrichting

De kantoor inrichting van dit consultancy bedrijf werd ontworpen volgens de huisstijl van het bedrijf. Er werd gewerkt met de kleuren van het kantoor en getracht een aangename, luchtige sfeer te creëren.

Lees artikel

Restaurant inrichting Bistro Anso - Geraardsbergen Binnenkijken

De moderne inrichting van restaurant en Bistro Anso is een echte eyecatcher. Om het restaurant interieur groot aan te laten voelen werden verdiepingen open gemaakt en lichte kleuren gebruik.

Lees artikel

Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Binnenkijken

Horeca inrichting

Tony Boeckaert, bekend chocolatier wou het dorpje Machelen aan de Leie wat meer flair geven door er een koffieterie/chocolaterie te beginnen. Er stonden twee belangrijke punten op zijn verlanglijstje : De zaak betrekken bij de omgeving en een link leggen met kunstenaar Roger Raveel.

Lees artikel

Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Binnenkijken

Winkelinterieur

Voor dit project werd een oude dokterspraktijk omgetoverd naar een moderne lingeriewinkel. Het interieur van de winkel oogt zwoel en uitnodigend met voldoende privacy voor bezoekers en klanten.

Lees artikel

Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Binnenkijken

Winkelinterieur

Bij de inrichting van een schoonheidssalon is het belangrijk weldoordacht tewerk te gaan. De winkel inrichting zal fris en modern moeten ogen terwijl de behandelruimte relaxerend ingericht moet worden.

Lees artikel

Design appartement in Knokke Binnenkijken

Appartement inrichten

Dit nieuwbouw appartement aan zee met zicht op "Het Zwin" werd modern ingericht door Inside. De eyecatcher in badkamer, woonkamer en keuken is het prachtige uitzicht. De interieurinrichting is hierop grotendeels gebasseerd.

Lees artikel

Ecologische woning van gerecupereerd afval Binnenkijken

Ecodesign,Stoere meubels

Mier is een groepering van ecologische interieur architecten, tuin architecten en energie deskundigen met een uitgesproken ecologisch visie. Voor de inrichting van deze woning werden gerecupereerde bouwmaterialen en afval gebruikt.

Lees artikel

Renovatie boerderij met moderne aanbouw Binnenkijken

Aanbouw woning,Boerderij

Deze prachtige hoeve met boerderij en stallen werd volledig gerenoveerd. Een modern glazen complex verbindt de afzonderlijke gebouwen met elkaar en brengt licht en ruimte in de interieurinrichting. Het interieur is landelijk met moderne elementen.

Lees artikel

De Zwarte Parel - Uniek rijhuis in rotterdam Binnenkijken

Rijwoning,Klein wonen

De verbouwing van deze Rotterdamse rijwoning resulteerde in een architectonisch schouwspel, waarin geëxperimenteerd werd met tijd en ruimte.

Lees artikel

Loft 1D - De Ijsfabriek Binnenkijken

Loft

In de Antwerpse Zuidbuurt werd een voormalige ijsfabriek omgetoverd tot een groot loftencomplex: "De ijsfabriek". Een van deze loften is van interieurarchitect Filip Deslee die hem omtoverde tot een strakke design loft inrichting.

Lees artikel

Moderne villa in bosrijke omgeving - Vught Binnenkijken

Moderne villa

Deze moderne villa kreeg een warme inrichting met familiaal karakter. De binnen-buiten relatie met de tuin en het achterliggende bos zorgt voor een rustgevende sfeer.

Lees artikel

Woning met atelier en werkruimte - Eindhoven Binnenkijken

Rijwoning

In de bijzondere woning van interieurarchitect Coen van Ham werden alle traditionele waarden omgewisseld. Op het gelijkvloers vind je het atelier terug terwijl de woonkamer en keuken zich op de bovenste verdieping bevindt.

Lees artikel

Renovatie woning uit de jaren '30 Binnenkijken

Moderne woningen

Het interieur van deze woning uit de jaren '30 werd volledig herontworpen door interieurarchitecten Kove. De typische aparte vlaamse kamertjes werden opengetrokken tot één boeiend en uitnodigend geheel.

Lees artikel

Herinrichting halfopen bebouwing Binnenkijken

Moderne woningen,Halfopen bebouwing

Om eenheid en ruimtegevoel te krijgen werd doorheen het ontwerp van deze halfopen woning gebruik gemaakt van een zuivere lijnvoering in combinatie met wit en eik.

Lees artikel

Renovatie klassieke villa uit 1911 - Zottegem Binnenkijken

Moderne villa,Klassiek interieur

Deze klassieke villa uit 1911 werd volledig gerenoveerd en aangepast aan hedendaagse normen. Klassieke meubels en moderne meubels gaan hand in hand in het klassieke interieur.

Lees artikel

Design Penthouse in Antwerpen Binnenkijken

Loft,Design interieur,Appartement inrichten,Penthouse

In het historische havengebied het eilandje, in Antwerpen, vind je dit adembenemende penthouse terug. De eigenaar gebruikt het stulpje niet alleen als woning maar ook als ontmoetingsplaats voor zakenrelaties.

Lees artikel

Landhuis in Engelse stijl Binnenkijken

Engels interieur,Klassiek interieur

In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je dit prachtige landhuis in Engelse stijl terug. De woning werd opgetrokken uit gerecupereerde materialen en is afgewerkt tot in het kleinste detail.

Lees artikel

Binnenkijken

Hotelinrichting,Horeca inrichting

Dit hippe design hotel kreeg zijn thema mee van het naastliggende race-circuit in Zolder. De inrichting oogt strak en modern met een uniformiteit doorheen het gehele hotel. Een ontwerp van Montagna Lunga.

Lees artikel

Kapsalon De Hoofdzaak Binnenkijken

Winkelinterieur

Voor de inrichting van deze kapperszaak maakte architectenbureau Montagna Lunga gebruik van warme en originele materialen. Het resultaat is een zwoel interieur dat doorgetrokken werd in de huisstijl van dit unieke kapsalon.

Lees artikel

Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer - Hasselt Binnenkijken

Appartement inrichten,Moderne woningen

Bij de inrichting van dit appartement werden kosten noch moeite gespaard om een aangename omgeving te creëren. De open keuken bevat tal van technische snufjes, de woonkamer is strak ingericht en de slaapkamers kregen een luxueuze uitstraling.

Lees artikel

Binnenkijken

Kleurrijk interieur,Rijwoning,Kleurrijk wonen

De renovatie van een statige rijwoning uit 1910 combineert de klasssieke sfeer met modern comfort en een kleurrijk interieur. De authentieke elementen werden zoveel mogelijk bewaard en aangevuld met vintage meubels.

Lees artikel

Renovatie en herinrichting jaren '60 villa Binnenkijken

Landelijk interieur,Modern interieur,Landelijke keukens

Emily et Nous richtte een villa uit de jaren 60 volledig opnieuw in tot een multifunctionele woning. Natuurlijke materialen gecombineerd met modern meubilair en frisse kleuraccenten: een geslaagde combinatie. Laat je inspireren door deze unieke kleurencombinaties.

Lees artikel

Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Binnenkijken

Kantoorinrichting

Bij de herinrichting van de MBO kantoren werd gewerkt met ongedefinieerde ruimten in diverse formaten. Kleuren, patronen en meubelen zorgen ervoor dat verschillende takken visueel gescheiden zijn.

Lees artikel

Mister Grill - Sint-Andries Binnenkijken

Restaurant inrichting,Horeca inrichting

Mister Grill is een buffetrestaurant in Sint-Andries dat onlangs volledig gerenoveerd werd door JUMA architecten. Het restaurant interieur straalt klasse uit en het buffetgedeelte werd aangesloten op de open keuken.

Lees artikel

Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Binnenkijken

Wit interieur,Hedendaagse interieur

Degraer Interieurarchitecten stond in voor de totaalrenovatie van deze oude villa. De communicatie tussen de ruimtes werd geoptimaliseerd en het geheel kreeg een nieuwe invulling, afgestemd op de nieuwe inwoners. Een hedendaags interieur met een combinatie van witte kleuren en hout staat centraal.

Lees artikel

Binnenkijken: Inspiratie woningen en bedrijven (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6064

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.